Schilderwerken door A.d. Verwy paint uit herentals

Op zoek naar een ervaren schilder? Contacteer ons regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-brabant! 

Kwalitatieve schilderwerken vér buiten Herentals

Wie zoekt naar een vakman met oog voor detail, is bij A.D. Verwy Paint aan het juiste adres. Op zoek naar een vakkundige en ervaren schilder voor uw schilderwerken regio Westerlo, Lille, Antwerpen, Grobbendonk, Nijlen, Zandhoven, Herentals, Olen, Aarschot, Heist-op-den-Berg of verder? A.D. Verwy Paint vertrekt vanuit Herentals (Morkhoven) voor al uw kwalitatieve schilderwerken en behangwerken in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Uw schilder voor binnen

A.D. Verwy Paint gaat dagelijks aan de slag voor schilderwerken binnen (en buiten). Gaande van villa's, woningen, kantoren, winkels, kleine industrie en scholen. Wij betrekken u graag persoonlijk bij de afwerking van uw interieur en werken graag samen tot het beste resultaat. Zo hebben we een luisterend oor voor uw specifieke wensen en bieden we tegelijk ook zelf vakkundig advies op maat van uw interieur en op basis van onze jarenlange ervaring.

Uw schilder voor buiten

Ook voor uw buitenschilderwerken steken wij graag de handen uit de mouwen. Dankzij vakkundig schilderwerk kunt u uw woning of zaak een heel andere, verzorgde indruk geven, denk maar aan opgefriste buitenmuren, het kaleien van een gevel voor een landelijke uitstraling of tot in de puntjes geschilderde dakgoten. Uiteraard gaan we hiervoor steeds tewerk met kwaliteitsverven. Met een kleine ingreep ziet u al gauw een groot resultaat!

Kaleien van gevels

We zijn gespecialiseerd in het kaleien van gevels. Niet alleen dé manier om uw gevel te transformeren, het beschermt uw gevel ook doeltreffend tegen weersinvloeden. Dankzij deze techniek kunnen uw buitenmuren perfect blijven ademen, kunt u de bestaande gevelstructuur behouden en kunnen mogelijke oneffenheden mooi weggewerkt worden. Dat maakt kaleien tot de perfecte gevelrenovatie!

Waarom A.D. Verwy Paint uit Herentals uw schilderwerken toevertrouwen?
  • Altijd kwaliteitswerk, bij elk project opnieuw.
  • Altijd propere afwerking met oog voor detail
  • 20 jaar ervaring als schilder
  • Werken met hoogwaardige verf voor de allerbeste resultaten
  • Steeds volgens planning, wij werken snel én goed. Kortom: wij proberen eventuele zorgen tot het minimum te beperken.
  • Familiebedrijf, waarin een zelfwerkend patroon en zoon een persoonlijke service bieden


  Uw ervaren schilder en behanger in de ruime regio rond Westerlo, Lille, Antwerpen, Grobbendonk, Nijlen, Zandhoven, Herentals, Olen, Aarschot & Heist-op-den-Berg.

  Schilderwerken in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant? A.D. Verwy Paint maakt er graag werk van, wij bieden u met plezier een offerte aan!